3 poäng till Ätran

13 JUN 2021 09:18
Ätrans FF vinner i omgång 2 mot Unnaryds GoIF med 0-2.
  • Uppdaterad: 13 JUN 2021 09:18

Första matchen på bortaplan och Ätran står som segrare. ÄFF startar starkast under dom första 20 minutrarna och spelar bra fotboll och har flera bra chanser. ÄFF gör mål, men får det bortdömt på grund av offside. UGOIF skapar egentligen ingenting under dom första minutrarna, men sedan tar dom över matchen och får till några farliga lägen. ÄFF kommer inte riktigt in i matchen igen. I slutet av första halvlek blir Andreas Johansson utvisad för ÄFF. Andreas skadar sig i samma situation och blir avförd med ambulans. Strax innan halvtid får även UGOIF en spelare utvisad.

I andra halvlek går det trögt för båda lagen. Det är UGOIF som är det bättre laget. Till slut kliver Elias Karlsson fram och slår en fin boll till Jacob Hallberg som gör första målet för ÄFF. UGOIF trycker på men det räcker inte. ÄFF avgör matchen när målvakten Martin Malmström assisterar Noel Karlsson som gör 0-2.

Målskyttar: Jacob Hallberg & Noel Karlsson

Skribent: Anders Schough