3 nya poäng!

24 MAJ 2017 22:15
Ätrans FF-IFK Bänared 3-1 (1-0)
  • Uppdaterad: 15 JUN 2017 00:29

Onsdags matchen mot Bänared slutade med vinst 3-1. Det blev precis så jämn och tufft som väntat.

Vi börjar lite avvaktande och låter Bänared bestämma på planen. Inga direkta målchanser i början men efter ca 30 min skapar vi vårt första tillfälle. Dannegren nickar in ett inlägg framför mål och där dyker Joel upp och rullar in 1-0.

Efter målet har vi bra tryck i vårt spel utan att skapa några riktigt farliga chanser. Bänared kontrar ett par gånger och har bla ett skott i överliggaren.

Andra halvlek är bara ett par minuter gammal när domaren dömer straff till Bänared. Han anser tydligen att Albin fått bollen på handen...... Kvitterat 1-1.

Vi repar mod direkt och Axel gör vackert 2-1 på långskott. Nu låter vi Bänared föra spelet och väntar på kontringslägen. Vi släpper inte till några heta lägen utan Andre kan puktera matchen på en omställning.

Vinst 3-1 och nu ser vi fram emot seriefinalen mot Galgbacken.

Målskyttar: Joel Hallberg, Axel Persson, Andre Karlsson.

Skribent: Conny Nilsson