Bara lika trots bra insats i Slöinge!

09 MAJ 2014 19:16
Ännu ingen trepoängare för Ätran i årets serie!
  • Skapad: 09 MAJ 2014 19:16

Slöinge började matchen bäst, därefter var det i stort sett Ätran för hela slanten. Hemmalagets referat ger en bra bild av matchen så vi låter deras referat läsas på vår sida med:

"Fredagens match i tredje omgången slutade oavgjort efter 2 tidiga mål i matchen. Redan efter 7 minuter tar vi ledningen där Toni elegant lyfter fram bollen till Elof som drar in den på volley i burgaveln. Tyvärr lyckas vi bara behålla ledningen i 3 minuter då Ätran kvitterar. På ett skott rakt framifrån touchar bollen oturligt en Slöingespelare,ändrar riktning en smula men tillräckligt för att ställa Axel i målet. Efter kvitteringen tappar vi spelet och tillåter Ätran att dominera dock utan att skapa de riktigt feta målchanserna. Sista tio jämnar vi dock ut spelet en smula.

Andra halvlek dominerar Ätran men med tur och skicklighet klarar vi en pinne. Vill ge extra beröm till Axel och Anton som dominerade samt till Toni som gjorde sin bästa insats för säsongen."