Fin upphätmning av B-Laget!

19 AUG 2013 12:17
Trots underläge i paus lyckades Ätran få med sig en pinne från mötet med Tvååker/Galtabäck!
  • Skapad: 19 AUG 2013 12:17

T/G kom att bli det spelförande laget under första halvlek, Ätran fick mestadels inrikta sig på försvarsspel men med jämna mellanrum kunde man komma upp och skapa en och annan farlighet. T/G hade ganska tidigt ett skott i stolpen och dem hade en duktig anfallare som gjorde livet surt för Ätrans backlinje under vissa perioder av matchen. 0-1 skulle ganska logiskt komma i den 36:e minuten efter en hörna där Ätran inte lyckades få undan bollen och T/G till slut kunde forcera in den samma bakom annars stabile Linus Ebbesson i målet. Bara6 minuter senare small det igen då ett skott smet in som Linus var nära att ta men som han inte lyckades stoppa. 0-2 stod sig till halvtid.

I halvlek bytte Ätran in Andreas Johansson som såg till att stabilisera upp backlinjen inför andra, och det gjorde god nytta då han tillsammans med övriga backlinjen såg till att hålla stängt bakåt. En bit in i andra byttes även Henrik Larsson in och kom in jämte Oscar Palm på innermittfältet. Henrik stod för Ätrans reducering då han med ett vänsterskott i den 65:e miunten såg till att minska T/G:s ledning till 1-2. T/G var inte lika bollförande i andra och Ätran gjorde allt för att trycka på för en kvittering. T/G var dock återigen nära att göra mål då deras duktige anfallare återigen hotade med ett tungt skott som gick i Ebbessons högra stolpe, dock studsade den ut som tur var. Istället skulle Ätran komma att kvittera efter att en hörna första gått igenom hela straffområdet och sedan kommit tillbaks in till Kim Bergström som relativt enkelt och ostört kunde panga in kvitterigen. Ätran som flyttat upp Andreas Johansson som extra forward stannade kvar med 3 man bakåt och försökte få till ett segermål men de riktigt bra chanserna uteblev och matchen slutade 2-2. Bra gjort av Ätran att hämta upp underläge och lyckas få med sig en pinne mot ett av topplagen!