Hoppa till sidans innehåll

Förlust mot Skrea i första träningsmatchen!

24 FEB 2013 17:10
Ätran stod trots förlusten för en bra insats!
  • Skapad: 24 FEB 2013 17:10

Så var det då äntligen dags för årets första träningsmatch då Ätran skulle gästa Skrea IF som håller till i div 4. Det hela utspelade sig på Kristineslätts konstgräsplan i Falkenberg.

Ätran var det lag som inledde bäst, med hög press och ett hårt jobb gjorde man det svårt för Skrea som fick inrikta sig på att slå längre bollar mot sina två stora och rutinerade anfallare. Detta passade Ätran ganska bra och man kunde vinna en hel del av de bollarna som kom ner mot backlinjen och på så vis sätta igång anfall. Ätran hade dock svårt att ta sig igenom hemmalagets försvar som skötte sig bra. Efter en halvtimme skapade Skrea sin första ritkiga chans efter ett bra anfall, tyvärr för Ätrans del så räckte det för att man skulle hamna i underläge då chansen resulterade i mål. Kort senare kom ytterligare ett Skrea-mål efter ännu ett bra anfall, sista kvarten tillhörde Skrea. Resultatet stod sig till halvtid. 

I andra kom Ätran ut med lite ny energi och gav återigen Skrea en bra match, dock kom Ätran av sig i sin press då man tröttnade lite och Skrea kontrollerade större delen av andra halvlek. Ätran hade en bra chans då inhopparen Kim Bergström fick ett bra läge, avslutet blev tyvärr något misslyckat. Skrea hade bud på flera mål men lyckades bara få in ett i andra halvlek, Niclas i målet stod för en bra insats! Härnäst väntar Väröbacka på Hedevi nästa lördag kl 14!

Skribent: Henrik Larsson
Ätrans FF - Division 5 Herr Halland
Ätrans Idrottsplats
311 51 Ätran
Telefon: 0703445877, 0768912721
E-post: This is a mailto link