Helgens matcher för Herrarna

16 MAJ 2016 22:30
Helgens matcher på bortaplan för våra seniorlag slutade i 0 poäng för A-laget och 3 poäng för B-laget.
  • Skapad: 16 MAJ 2016 22:30

Tofta GIF - Ätrans (0-1) 2-1

I fredags var det dagens för Tofta som var serieledarna. Vi startar matchen mycket bra och har ett tydligt övertag över hela planen. Vi rullar boll i backlinjen för att få ytor till mittfältarna som sedan fördelar bollar till forwards. Vi skapar bra chanser både på inspel från kanterna och centralt. På ett inspel från Robin gör Linus vårt 1-0 mål. Vi fortsätter hela första halvlek att dominera utan att kunna göra fler mål. Vi har det mesta av spelet i andra halvlek också men på en omställning gör Tofta 1-1. Målet döms inne av linjemannen( en 13 årig praktikant). Vi är tveksamma om bollen var över linjen. Tofta får energi av målet och kommer mer in i matchen. De skapar inte några farliga chanser men tilldöms straff när bollen träffar Petters arm. Toftas tränare och vi själva förstår inte riktigt domarens beslut. 2-1 till Tofta. vi trycker på i slutet och skapar chanser och borde även haft en straff men det blir förlust. Vi gör trots allt en väldigt bra match. Har vi samma inställning framöver kommer vinsterna.

IFK Bänared - Ätrans FF (0-1) 0-4

Söndagens match var på klassika Bänaredsvallen. Vi börjar avvaktande men allt eftersom vi hittar rätt i våra positioner så tar vi tag i spelet och leder rättvist i paus med 1-0. Efter att vi gör 2-0 går vi ner lite i intensitet och låter Bänared ta över lite. Men försvarspelet är stabilt och vi gör 2 mål till framåt och vinner med 4-0. Värt att notera bland målskyttar är att Osten gör ett nickmål. När hände det senast? Gött jobbat grabbar!!

Skribent: Ola Nilsson