Storstryk mot Anneberg!

08 SEP 2013 15:15
Ett Ätran med mycket spelare borta lyckades inte störa tredjeplacerade Anneberg!
  • Skapad: 08 SEP 2013 15:15

Ätran har haft 3 tunga veckor efter det att man spelat lika mot serieledaren Särö. Förlusten mot Löftadalen var tung och gjorde att man därmed inte kunde vara med och slåss om de övre placeringarna i serien. Sedan förlorade man även på hemmaplan mot Åsa med 1-2. Därefter kom beskedet att lagkaptenen Oskar Larsson blir borta resten av säsongen, sedan tidigare har Henrik Larsson flyttat och mot Åsa fick Markus G en utvisning och Emanuel Nilsson ett gult kort och var därmed avsätngd i kommande möte. Fyra spelare som i stort sett varit med hela säsongen var därmed borta från denna match mot serietrean Anneberg.

Hemmalaget blev också för tuffa för Ätran som med sitt orutinerade lag inte lyckades utmana om de tre poängen. Dock stod man emot bra under första 30 minuterna men innan det var halvtid hade det trots det runnit iväg till 3-0 för Anneberg. I andra halvlek dröjde det återigen en halvtimme innan hemmalaget lyckades näta, men då gjorde man det två gånger om inom några minuter.5-0 skrevs slutresultatet till och tyvärr så har Ätran efter att ha varit obesegrade i åtta omgångar nu tre raka förluster. De susta tre matcherna spelas mot bottenlagen Galgbacken, Glommen och Långås/Morup. Förhoppningsvis kan man avsluta serien på ett positivit sätt och vinna några utav de sista matcherna men förhoppningsvis alla såklart!