Vinst i derbyt för B-Laget!

14 AUG 2013 22:32
Stark andra halvlek gjorde att Ätran vann!
  • Skapad: 14 AUG 2013 22:32

Dags för ett roligt derby igen, denna gång stod Ätrafors/Vessigebro för motståndet.

Första halvlek var inte vidare bra från Ätrans sida. Man skapade en del chanser med jämna mellanrum men skärpan fanns inte där och spelet var inte det bästa man sett i år heller. Ätrafors Vessige var närmast att göra mål i första halvlek men brända det helt öppna läget precis framför mål.

I andra kom Ätran ut starkare och malde sakta men säkert ner Ä/V. Efter 57 minuter gjorde Kim Bergström 0-1 efter ett fint anfall. 10 minuter senare slog Linus Packendorff en fin hörna som till slut letade sig in i mål efter många om och men. I 81:a minuten fick Ätran straff, Casper Henriksson stegade fram och fick chansen att göra sitt första mål i serniorsammanhang. Straffen var kanonbra slagen och målvakten var inte nära att ta den. Bara någon minut senare var det pappa Christians tur att näta då han sprang sig igenom fint och ensam med målvakten inte gjorde något fel.

Ä/V hade en del chanser matchen igenom men brända några jättelägen. Linus Ebbesson stod för en fin insats i målet och höll nollan efter några fina ingripanden. Ätran var helt enkelt effektivare och är denna matchen det bättre laget.