Förlust hemma mot Särö

23 JUN 2021 13:07
Återigen förlust för Ätrans FF, då man förlorar med 1-3 mot Särö IK.
  • Skapad: 23 JUN 2021 13:07

Andra matchen på hemmaplan för säsongen och ytterligare en förlust för Ätrans FF, vilket blir den tredje i rad. ÄFF öppnar matchen svagt och ofokuserat. Särö IK utnyttjar detta och tar ledningen. ÄFF reducerar bara minuten senare genom Noa Hallberg. Det är inget skönspel från något av lagen. ÄFF försöker jobba sig in i matchen, men strax innan halvtid gör SIK 1-2.

I andra halvlek byter ÄFF in, för dagen matchens lirare, Oskar Larsson som tar tag i taktpinnen och förändrar matchbilden något. ÄFF går för en kvittering och får till två riktigt bra lägen, men bollen vill inte in. I slutminutrarna gör SIK 1-3 och ÄFF får se sig besegrade. ÄFF tackar dom supportrar som stöttade på plats och genom Min Fotboll.

ÄFF tackar också matchsponsorn Gunnessons Rör AB. ÄFF önskar SIK fortsatt lycka till serien.

Skribent: Conny Nilsson